FIRMA TEAMBUILDING

Styrk sammenholdet i dagligdagen på kontoret med sjov, aktiv og anderledes teambuilding aktiviteter. Dagligdagen på arbejdspladsen bliver markant bedre når dine medarbejdere lærer mere om hinanden.

Tag med firmaarrangementet på en spændende omgang firma teambuilding.

Firma team building for virksomheder

Hos Firmaarrangementet har vi en forkærlighed for alt der har med teambuilding at gøre. Derfor tilbyder vi virksomheder alle typer af team aktiviteter, der på kort tid, får rystet posen lidt på kontoret / arbejdspladsen.

Det er en super god måde at introducere nye medarbejdere til resten af firmaet, eller en endnu federe måde at styrke et eksisterende kammerateri på. Uanset om teambuilding aktiviteten skal være en omdrejningspunktet for en hel dag for virksomheden, eller om det kun skal udgøre et par timer på en firmatur, så er vi klar til at skræddersy unikke og spændende Team Building events for dig og din virksomhed.
Vi tilbyder aktive, udendørs såvel som mere afslappede og indendørs teambuilding aktiviteter i hele landet. Du kan læse mere om det her eller kontakte os i dag. Vi svarer typisk inden for 24 timer, og er altid klar til at tage en uforpligtende dialog om hvorvidt vi kan hjælpe dit firma med Team Building events.

Skriv til os nu


  Sådan Styrker Team building din forretning

  Selvom teambuilding i bund og grund handler om at skabe minder og have det sjovt, så er der mange flere vel dokumenterede grunde til, at det er blevet så populært i de seneste år. Teambuilding er nemlig meget mere end sjov og ballade, da det først og fremmest fungere som et aktivt kursus i samarbejde på tværs af køn, jobfunktion, afdelinger, roller mm. i firmaet.

  Det er en oplevelse, hvor man virkelig lærer at sætte pris på sine kollegaer, og det samarbejde der bør udgøre et fællesskab på enhver arbejdsplads.
  Det er en intens oplevelse, hvor i virkelig lærer at samarbejde – f.eks. hvis i skal overnatte på primitive præmisser ude i en skov, eller hvis i skal løse komplicerede opgaver, som kun kan løses, hvis alle forstår at arbejde sammen og dermed klare de forskellige samarbejdsøvelser korrekt.

  Hvordan opbygges en velfungerende arbejdsgruppe?

  Et teambuilding-kursus skal være tilpasset netop dit team, da der naturligvis er forskel på de udfordringer, der skal stilles og grænser, som skal overskrides.

  Uanset gennemsnitsalder, sportslige kompetencer og mål,
  så kan vi sammensætte de helt rigtige teambuilding udfordringer til jer – vi har gjort det før.

  Vigtig er det dog at understrege at vores teambuilding øvelser er for alle, ikke kun topatleter.

  Jeres lokation i landet er også underordnet. Vi har gode samarbejdspartnere som dækker alle steder, så vi sætter ingen grænser.

  Kontakt os og få nogle forslag som passer til jeres team.

  Hvordan opbygges en velfungerende arbejdsgruppe?

  Et teambuilding-kursus skal være tilpasset netop dit team, da der naturligvis er forskel på de udfordringer, der skal stilles og grænser, som skal overskrides.

  Uanset gennemsnitsalder, sportslige kompetencer og mål,
  så kan vi sammensætte de helt rigtige teambuilding udfordringer til jer – vi har gjort det før.

  Vigtig er det dog at understrege at vores teambuilding øvelser er for alle, ikke kun topatleter.

  Jeres lokation i landet er også underordnet. Vi har gode samarbejdspartnere som dækker alle steder, så vi sætter ingen grænser.

  Kontakt os og få nogle forslag som passer til jeres team.
  Telefon skabelon 1

  Team building handler om erkendelse og samarbejde

  Anderledes teambuilding bør være konstruktive måder at føre nye og berigende erkendelser ud i handling. Teambuilding er at sætte forandringsprocesser i gang, samtidigt med at man følger op på aftalerne.

  Forandring starter først ved erkendelsen og bevidstheden. Det er de helt grundlæggende principper som der arbejdes ud fra, ved skabelsen af den erkendelse for at man ønsker forandring – og bevidsthed for hvordan forandringerne skal opnås.

  Firma team building - FAQ

  Teambuilding har ikke nogen fast form, men består typisk af forskellige øvelser og aktiviteter. Disse kan både være fysiske aktiviteter og mere mentalt udfordrende øvelser. I teambuilding er målet at lære en gruppe af mennesker, at samarbejde effektivt som en samlet enhed. Men det er selvfølgelig også meningen at man skal have det sjovt sammen.

  Teambuilding kan være medvirkende til at styrke samhørigheden, og forbedre evnen til at arbejde sammen mod fælles mål. Mennesker har forskellige baggrunde, både på et personligt og fagligt plan, hvilket er en god ting. Men hvis ikke gruppemedlemmerne ved hvordan de bedst udnytter andres faglighed og samarbejder med folk der tænker anderledes end dem selv, kan arbejdet blive ineffektivt og der kan opstå splid.

  Teambuilding engagerer gruppens medlemmer gennem forskellige aktiviteter. Det kunne for eksempel være forskellige lege eller spil, hvor gruppen skal samarbejde for at nå et mål. 

  Grupper der samarbejder godt (og har det godt i hinandens selskab) arbejder generelt mere effektivt og er mere produktive. Teambuilding reducerer tid der bliver brugt på konflikter og optimere arbejdsprocesser gennem bedre samarbejde. Dette kommer både virksomheden som helhed såvel som den enkelte medarbejder til gode.

  Teambuilding fordrer større forståelse og rummelighed på tværs af gruppens medlemmer og kan give et stærkere socialt bånd. Det burde i sidste ende gerne resultere i gladere medarbejder, hvilket desuden udmunder sig i færre sygedage og mindre udskiftning af medarbejdere.

  Det er der faktisk ikke noget entydigt svar på, da teambuilding kommer i mange formater. Det vigtigste er, at alle kan være med og er komfortable, selvom teambuilding godt må være lidt udfordrende. Vi skræddersyer et teambuildingprogram til jer, så det passer til alle deltagerne. Vi ønsker blot at i kommer hjem en god oplevelser rigere. Uanset om i er sporty, unge eller ældre, så har vi prøvet det før. Vi er sikre på at vi også kan sammensætte et godt og lærerigt program til jer.

  Effektivt tværfagligt samarbejde er essentielt for virksomheder. Det er givetvis en kliché, men det er et velkendt fænomen, at kolleger ikke helt forstår, hvorfor alle andre ikke gør tingene på samme måde som dem selv. Eller også er der ikke forståelse for, at forskellige afdelinger eller arbejdsgrupper har forskellige mål og prioriteringer.

  Denne mangel på gensidig forståelse, kan nemt skabe konflikter i hverdagen. Hvis de små konflikter bliver ved med at stå på, kan det skade den samlede virksomheds effektivitet. Teambuilding kan skabe større forståelse imellem medarbejdere og give en bedre og mere konstruktiv dialog i hverdagen. Teambuilding kan også styrke samarbejdsevnen på tværs af enheder og arbejdsgrupper. Alt i alt kan teambuilding være med til at skabe en mere effektiv, sammenhængende arbejdsplads, med gladere medarbejdere.

  Indhent et tilbud