FIRMAEVENTS

Hos Firmaarrangementet.dk specialiserer vi os i at koordinere firmaevents for alle typer af virksomheder. Kontakt os i dag og lad os arrangere jeres drømmeevent.

Erfaren arrangør af firmaevents

Vi har 30 års erfaring med planlægning og afholdelse af firma events af alle typer og i alle omfang.

Vi arrangerer firmaevents for private såvel som offentlige virksomheder og alt derimellem. Uanset om I skal holde kickoff, sommerfest, julefrokost, produktlanceringer eller i bare skal hygge kollegerne iblandt, så har vi prøvet det hele før.

Vores mål er at sammensætte og arrangere sjove og uforglemmelige firmaevents. Men vi kan også sammensætte firma events som er teambuilding orienterede, hvis I hellere vil udfordres og styrke sammenholdet i gruppen eller virksomheden. Vi kan tilpasse vores events til virksomheder af alle størrelser, så I får en skræddersyet løsning, der passer jeres behov.

Skriv til os nu


  Episke firmaevents du ikke glemmer

  Vores store erfaring med firmaevents gør, at vi har opbygget et stort udvalg af gennemprøvede koncepter. Over årene har vi ligeledes opbygget et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, så vi kan også tænke ude af boksen. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Hvis du selv har en god ide eller forslag til et firmaevent, så lad os endelig høre. Vi tør gerne satse på, at vi kan få det til at ske.

  Drømmer du om en fjeldvandring i de Norske Fjelde? ATV-kørsel? Måske i bare vil afholde en regulær, hyggelig middag, med underholdning og overnatning? Vi kan stå for det hele! Uanset hvilken eventide du drømmer om at føre ud i livet, så får vi det til at ske. Vi forsøger at imødekomme alle ideer, selv de helt vilde.

  Alle vores samarbejdspartnere og kontakter er bundseriøse, hvilket sikrer jer et veltilrettelagt og professionelt afviklet firma event.

  Firmaevents tilpasset jeres behov

  Vi sørger altid for at imødekomme alle ønsker og behov, så alle kan være med og have det sjovt. Vi leverer skræddersyede firmaevents til jeres virksomhed. Vi indgår altid i en løbende dialog med dig, så vi kan sikre at alt forløber planmæssigt og du er fuldt informeret. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe din virksomhed med at planlægge og afholde jeres næste firmaevent.

  Teambuilding events

  Vi har en forkærlighed for teambuilding. Vi har stor erfaring med at sammensætte teambuilding aktiviteter der er udfordrende og styrker sammenholdet på arbejdspladsen. Teambuilding aktiviteter kan være en oplagt måde at indlemme nye kolleger, eller styrke de eksisterende forhold.

  Vi sammensætter både omfattende teambuilding events og de lidt kortere formater, der varer et par timer. Teambuilding kan være det primære omdrejningspunkt, men vi kan bestemt også kombinere teambuilding med øvrige firmaevents.

  Vi sammensætter både aktive og mere afslappede aktiviteter, indendørs såvel som udendørs. Hvis du er interesseret i vores teambuilding events, kan du læse mere her.

  Professionel fotograf til jeres firmaevents

  Såfremt det ønskes stiller vi altid en professionel fotograf til rådighed i forbindelse med jeres firmaevent. 

  Vores fotografer vil tage en masse gode billeder af deltagerne og generelle stemningsbilleder. Fotografen sørger for at forevige jeres event, så i kan få minderne med hjem. Dertil vil alle billeder blive redigeret professionelt inden de sendes til jer.

  Firmaevents i hele landet

  Vores service er landsdækkende, og vi tilbyder firmaevents i hele landet. Uanset hvor jeres virksomhed befinder sig, kan vi hjælpe jer med at arrangere et fantastisk event. Vi arrangerer blandt andet firmaevents i:

  Indhent et tilbud